Snel zoeken in aanbod
uitgebreid zoeken

Heeft u een taxatie nodig?

  • U heeft een woning of bedrijfspand gekocht?
  • U gaat verbouwen?
  • U bent bezig met een hypotheek?
  • U heeft een waardering voor de fiscus nodig?
  • U heeft een pand op het oog, maar weet niet wat het waard is?
  • U heeft een verschil van mening over de waarde van uw huis bij een boedelscheiding? 

Ik waardeer woningen, appartementen, bedrijfspanden, horecaobjecten voor particulieren en bedrijven. Wat is een pand waard? Stel mij die vraag en u krijgt een betrouwbaar antwoord. Als gerenommeerde makelaar in de Hoeksche Waard ben ik als geen ander op de hoogte van de marktsituatie.

Waarom zou u die door mij laten uitvoeren?
Uiteraard worden de door mij uitgebrachte taxatierapporten wij door alle banken geaccepteerd door mijn ervaring en lidmaatschap van de brancheorganisatie Vastgoedpro, daarnaast ben ik gecertificeerd Register Makelaar Taxateur (RMT en RT), d.w.z. ik ben gecertificeerd door Vastgoedcert en Westmolen Makelaardij is aangesloten bij het NWWI., TVI, Taxateursunie en Ivalidatie. Ik voer per jaar talloze taxaties uit voor diverse opdrachtgevers, zoals particulieren, banken, tussenpersonen en taxatiebureau’s.

Met mij als taxateur heeft u zekerheid over de waarde van uw pand. Dat kan een goed handvat zijn als u op het punt staat een pand te kopen of te verkopen en twijfelt over een reële vraagprijs. En u staat ook sterker als u het niet eens bent met de waarde die dop uw WOZ-beschikking vermeld staat.

Hoe gaat dat, een taxatie?
U neemt contact op met mij voor het maken van een afspraak en het opnemen van de gegevens. Ik vertel u dan gelijk wat de kosten zijn. U kunt ook gemakkelijk een taxatie-aanvraag doen via het online aanvraagformulier. Binnen twee werkdagen na de opname heeft u vervolgens het taxatierapport in huis. Duidelijk voor u, compleet voor de geldverstrekkers die u in de arm wilt nemen voor een hypotheek.

Taxatie rapport
Uw rapport wordt in tweevoud origineel geleverd binnen 4 dagen na opname van de woning. Het rapport wordt voorzien van minimaal 6 kleurenfoto’s en voldoet aan alle eisen die de banken en verzekeringsmaatschappijen stellen.

Gevalideerde Taxatie
Indien het zogenaamd gevalideerde taxatie betreft, wordt het rapport elektronisch klaargezet in een beveiligde database. U krijgt dan van mij een code toegestuurd waarmee u op de site van het gekozen validatieinstituut uw taxatie kunt inzien. U kunt de code verstrekken aan uw geldverstrekker en/of intermediair, zodat zij het rapport ook kunnen inzien

Het gevalideerde rapport is opgezet om taxatiefraude tegen te gaan en het is verplicht voor vrijwel alle woningtaxaties. U betaalt een bijdrage aan het validatieinsitituut dat apart op de factuur wordt gespecificeerd en door de taxateur aan het betreffende instituut wordt uitbetaald.

Voor meer informatie kijk op www.nwwi.nl, www.tvi.nl, www.taxateursunie.nl en www.ivalidatie.nl

Waar taxeer ik?
Mijn taxatiegebied strekt zich uit over een actieradius van 20 kilometer rond Mijnsheerenland. En dus taxeer ik onder anderen in de gehele Hoeksche Waard, Dordrecht , Spijkenisse, Zuidland, Heenvliet, Rotterdam, Barendrecht, Rhoon, Poortugaal en een deel van Hoogvliet. Het kaartje op deze pagina geeft een overzicht van de regio. Klik op het kaartje om het te vergroten.
Let op! : Voor bedrijfsmatige taxaties is een gebiedsbeperking niet van toepassing.