Laan van Moerkerken 64 - Mijnsheerenland

Halfvrijstaand woonhuis met vrijstaande garage op 277 m2 eigen grond op een mooie lokatie aan de Laan van Moerkerken 64 te Mijnsheerenland. Deze in 1967 gebouwde woning is opgetrokken in een fraaie gele handvorm baksteen en heeft een vrijstaande garage met spouwmuren.

Het heeft een zonnige voor- en achtertuin. De Laan van Moerkerken is een mooie rustige laan. Watersportvereniging, Tennisvereniging en een zwemstrand op ca 400m. Scholen op ca 200m en winkels op loopafstand De woning heeft ca 116 mwoonoppervlak verdeeld over 3 woonlagen.

Indeling:
Begane grond
Entree met vestibule, toilet, toegang naar de ruime kelderkast en trapopgang naar eerste verdieping, woonkamer met open haard en deur naar de voortuin. Verder een keuken met een deur naar de achtertuin. De woonkamer is voorzien van massief Bruynzeel mozaïekparket.

Eerste woonlaag
Ruime overloop en drie ruime slaapkamers en badkamer met tweede toilet en vaste wastafel. Het voormalige bad is verwijderd en vervangen door een ruime inloopdouche. Tevens is er een wasmachineaansluiting. De badkamer verdient renovatie. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een royaal balkon. Trapopgang met vaste trap naar tweede verdieping.

Tweede woonlaag
Een ruime overloop en een zeer ruime zolderkamer die eenvoudig is aan te passen is tot een comfortabele slaapkamer of werkkamer. De zolder is over de gehele lengte aan beide zijden voorzien van ruime extra bergingen achter de ca 90cm hoge borstwering. Hierin kan desgewenst was- en droogapparatuur worden opgenomen. Water aan- en afvoer aanwezig. Ook de CV ketel is op de ruime overloop van de tweede verdieping geplaatst.
De vrijstaande garage welke is gebouwd met spouwmuren, is ruim van opzet en heeft een separate bergruimte, waarin voorheen de olie gestookte CV installatie heeft gestaan. De olietank in de achtertuin is destijds volgens KIWA-normen gesaneerd De installatie is verwijderd waardoor een extra bergruimte is ontstaan. De garage heeft een wateraansluiting en afvoer.

Gezien de lengte van de oprit blijft er nog voldoende ruimte voor bijvoorbeeld een carport. Recent zijn de beweegbare ramen en kozijnen van de garage vervangen door vaste exemplaren van hardhout. Recent is ook de goot incl. houtwerk aan de voorzijde volledig De gehele woning is recent opnieuw geschilderd. De gasgestookte CV installatie is een stille hoogrendementsketel.
De keuken dient aangepast te worden aan de eisen van deze tijd. De woning dient inpandig te worden geschilderd. Verder is de gehele woning voorzien van Merbau hardhouten kozijnen en ook de keukendeur en achterdeur van de garage zijn van zwaar hardhout.


Algemeen
Status
Verkocht
Aanvaarding
in overleg
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
116
Perceeloppervlakte
277
Inhoud
360
Bouw
Bouwjaar
1967
Indeling
Aantal kamers
5
terug naar aanbod

Deel deze woning

Meer weten over deze woning?

Contact

Foto's

mijnsheerenland-laan-van-moerkerken-64
mijnsheerenland-laan-van-moerkerken-64
mijnsheerenland-laan-van-moerkerken-64
mijnsheerenland-laan-van-moerkerken-64
mijnsheerenland-laan-van-moerkerken-64
mijnsheerenland-laan-van-moerkerken-64
mijnsheerenland-laan-van-moerkerken-64
mijnsheerenland-laan-van-moerkerken-64